Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Complex Lostrita 2022

Bootstrap Image Preview

Revelion 2022 - Complex Lostrita**** Maramures

Se spune că există locuri pe lumea aceasta unde natura vine în sprijinul oamenilor pentru a îi face fericiți. Se îmbracă în straie de sărbătoare, în culori pastelate, întru răsfățul ochiului și al minții. Un astfel de loc este Lostrita – Pastravarie, Hotel & Spa.

Initial, hotelul a avut doar 10 camere, ca mai apoi, numarul lor sa creasca pana la 24. In anul 2017 a inceput un proces major de renovare, in care s-a modificat intreg aspectul locatiei. Doi ani mai tarziu, se deschide cel mai morden complex hotelier din Maramures. 36 de camere dotate la 4 stele si un centru spa destinat oaspetilor nostri. Restaurantul este renovat in stil modern, dar cu puternice influente din natura : lemnul, piatra si verdeata sunt elementele ce recreaza o imagine a regiunii noastre.

In exterior, sunt amenajate mai multe zone de servit masa – o terasa suspendata pe bazinele cu pastravi, aleea de-a lungul pastravariei si foisoarele din lemn ce ofera o panorama a intregii locatii. Toate acestea au la baza traditia lemnului maramuresan si au fost realizate de mesteri populuari din inima Maramuresului Istoric.

Lostrita este locul unde vii cu cei dragi!

CERE OFERTA AICI

Revelion în Maramureș 2022 - Hotel Lostrița ****

Pachet 4 nopți All inclusive – 29.12.2021 – 2.01.2022 – 3000 RON/ persoana

29.12.2021- primirea oaspeților cu Cină de Bun Venit (tip bufet), cu muzică traditională – SearaMaramureșeană

30.12.2021- mic dejun- excursie în turul Maramureșului, cu autocar și ghid autorizat; vizitarea obiectivelor turistice:Mânăstirea Bârsana, Mânăstirea Săpânța-Peri, Cimitirul Vesel – prânz în Săpânța – MemorialulDurerii de la Sighetu Marmației- cina (tip bufet)

31.12.2021- mic dejun- prânz- Seară Festivă, de la orele 20:00, cu preparate pregătite de chefi de top, invitați surpriză,muzică live, petrecere, artificii și alte surprize

1.01.2022- mic dejun intarziat- pranz- cina – seară cu petrecere moroșenească

2.01.2022- mic dejun- plecarea oaspetilor

***Pretul include:

- cazare in cameră de 4 stele

- minibar gratuit

- acces gratuit la SPA (piscină interioară încălzită, saună umedă, saună uscată)

- mesele ultra all inclusive includ – băuturi non alcoolice: apă plată/minarală, cafea, sucurinaturale/carbogazoase, precum și băuturi alcoolice: whisky, cognac, vin de cramă alb/rosu/roze(butelie și vărsat), pălincă, lichior, vermuth.

***Condiții de rezervare:

- plata unui avans de 50 % la momentul rezervării, iar restul sumei trebuie achitat până la20.12.2021

- copii 0-4 ani beneficiaza de gratuitate, fără pat suplimentar

- copiii intre 4-12 ani au 50% reducere din prețul pachetului, în cameră dublă cu pat suplimentar

- copiii intre 12-18 ani au 30 % reducere din prețul pachetului, în cameră dublă cu pat suplimentar

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview