Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Vista Hotel and Studios


Descriere

Descriere: Acesta este un mic apartament de familie, care consta dintr-un hotel standard si un complex de apartamente in apropiere. Recent renovate, toate camerele ofera fermecatoare modele simpliste care sunt insotite de culori calme, mobilier confortabil si toate facilitatile necesare.

Localizare: Situat intre o plaja limpede si munti inverziti, Bella Vista Hotel & Studios se bucura de un loc linistit la marginea satului Benitses la doar 100 m de plaja si la aproximativ 12 km de aeroportul international Corfu.

Dotari camere: Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), TV prin satelit, mini-frigider, ceainic electric, facilitati pentru cafea si ceai, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de trezire (la cerere), serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (la fiecare a 2-a zi), schimbarea lenjeriei (de 3-4 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, depozit de bagaje, Wi-Fi (gratuit), colt TV prin satelit, serviciu de transfer aeroport (contra cost), curte, parcare publica in apropiere, inchiriere de masini si biciclete (contra cost). La proprietatea in parte adiacenta: piscina in aer liber.

Web site: https://bellavistahotel.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.