Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Vantaris Beach este situat la nord-vestul Cretei, aproape de satul Kavros-Kournas din regiunea Georgioupolis. Aeroportul International Chania este la 48 km de hotel si Aeroportul International Heraklion - la 100 km. La 4 km mai la vest de Georgioupolis se afla Kavros - o plaja lunga cu ape cristaline si nisipuri aurii.

FACILITATI
Plaja: plaja Vantaris este situata pe plaja Kavros si este de nisip.
Piscine: 2 piscine - 1 pentru adulti si 1 piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele langa piscine si la plaja.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness si sanatate: sala de fitness, sauna, masaje.
Divertisment: tenis, volei, ping-pong, biliard, servicii de inchiriere auto, excursii.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Knossos este restaurantul principal al hotelului, care are vedere la plaja din Kavros. Oaspetii se pot bucura de micul dejun, pranz si cina. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet, mese calde si reci si exista un colt special amenajat in care bucatarii experimentati gatesc multe dintre preparatele din meniu in fata oaspetilor. Aici sunt organizate nopti grecesti o data pe saptamana, cu fripturi la gratar si dansuri traditionale cretane si grecesti. Restaurantul A la carte ofera mancaruri consistente din bucataria cretana si internationala. In aceeasi zona se afla si barul de pe plaja al hotelului, unde oaspetii se pot bucura de o cafea sau o gustare cu vedere la gradinile luxuriante si la marea albastra. Barul principal Eleftherios Venizelos cu o terasa mare are vedere la gradini, piscine si mare. Aici se organizeaza seri cu pian sau saxofon in functie de anotimp si oaspetii se pot bucura de cocktailuri racoritoare si bauturi la cina.

CAMERE
Toate camerele dispun de baie cu cada, uscator de par, TV prin satelit, mini-frigider, aer conditionat si balcon.
DOUBLE ROOM WITH GARDEN VIEW (24 mp) - capacitate maxima 3 adulti si un copil sau 2 adulti si 2 copii.
DOUBLE ROOM WITH SIDE SEA VIEW (27 mp) - capacitate maxima 3 adulti si un copil sau 2 adulti si 2 copii.
DOUBLE ROOM WITH SEA VIEW (26 mp) - capacitate maxima 3 adulti si un copil sau 2 adulti si 2 copii.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie