Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: La 300 metri de plaja, orasul Paphos este cel mai apropiat de hotel. Zona de shopping si de baruri/restaurante este la 50 metri de hotel.


Puncte de interes: Portul Paphos - 3 km , Mormantul Regilor - 10 km , Baile Afroditei - 50 km, Parcul Arheologic Kato - 1 km, waterpark Paphos - 3 km.


FACILITATI HOTEL: Ultima renovare a avut loc in 2020. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, 3 lifturi, aer conditionat, seif , magazine, bar, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina , tennis si mese de tenis gratuit, fitness, aerobic , sauna, baie de aburi , centru SPA & wellness cu diverse tratamente cosmetice, masaj, mini club pentru copii, babysitting.


FACILITATI CAMERE: Cu o capacitate de 188 camere, toate camerele dispun de: pat diblu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii ( la cerere), pe jos au pardoseala, minibar (contra cost) , internet gratuit (wireless), seif , TV cu ecran plat , aer conditionat, baie cu dus, uscator de par. Camerele standard pot avea vedere la gradina sau la mare si au o suprafata de 28 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.