Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul este inconjurat de gradini frumoase, cu o priveliste impresionanta asupra Marii Mediterane. Localizat intr-o zona linistita, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa combine un sejur relaxant cu viata de noapte si distractia din statiune. Hotelul se afla la doar 50 de metri de statia de autobuz. Ca majoritatea hotelurilor din lantul Sol si Sol Barbados este dedicat familiilor cu copii.

Tip masa:
All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul este localizat la 100 de metri de malul marii, cu vedere spre golful Magalluf, la 26 de km de aeroportul din Palma.

Plaja:
Plaja din Magalluf are 900 m lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri de la un capat la celalalt. Sezlogurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.

Dotari camere:
Hotel Sol Barbados are camerele dotate cu terasa sau balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider (contra cost), internet Wi-Fi, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat. Camerele duble care accepta 2 adulti si 2 copii pentru copii ofera paturi supraetajate.

Facilitati HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul are restaurant, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, terasa, room-service, Internet Wi-Fi, animatie, serviciu concierge (contra cost).

Facilitati copii:
Piscina cu tobogane, zona de distractie pentru copii, miniclub,

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie