Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARON PALMS


Descriere

Hotelul Baron Palms Resort este un complex tip boutique de 5 stele, cu vedere la Marea Rosie si o plaja privata de 600 de metri lungime, situat in golful Ras Narany din Sharm el Sheikh. Situat ideal in inima peninsulei Sinai, este un hotel de lux de cinci stele, pozitionat maiestuos cu vedere la stramtoarea Tiran si cu vedere la Parcul National Marin. Acest complex care combina luxul suprem si stilul exotic, ofera 2 piscine cu cazi cu hidromasaj integrate, caderi de apa si cascade. Turistii au la dispozitie un centru de afaceri si acces WiFi gratuit in toate zonele publice.Hotelul are centru de fitness.
Camerele de la Baron Palms Resort au zona mica de relaxare, prosoape si lenjerie de pat din bumbac egiptean si terasa sau balcon privat, marginit de palmieri. Toate au TV prin satelit, facilitati de ceai/cafea si baie privata cu cada sau cabina de dus.
Turistii pot savura preparate locale si internationale la restaurantul tip bufet sau mancaruri a la carte in restaurantul egiptean. Cele 6 baruri si cafenele ale complexului servesc bauturi locale. Barul-restaurant Paradise Pool ofera cina la lumina lumanarilor.
Turistii au la dispozitie o varietate de facilitati sportive, precum volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis, jogging, pista de ciclism si sporturi acvatice. Seara sunt organizate spectacole la amfiteatrul roman, precum si programe de divertisment si muzica live in La Veranda Terrace.
Piata Soho este la 3 km, iar Golful Naama se afla la 15 km de proprietate. Aeroportul Internaional Sharm El Sheikh este la 8 km.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.