Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA SENSATORI


Descriere

Coral Sea Sensatori Resort Sharm El Sheikh, unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Sharm El Sheikh este o adevarata bijuterie langa Marea Rosie, situat intr-un loc mirific cu vedere panoramica uluitoare la Ras Parcul National Nasrani. Ofera o piscina in aer liber i piscina interioara, un centru de fitness, centrul Spa Chavana foarte apreciat i o plaja privata.
Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice.
Toate camerele au TV cu ecrn plat i aer condiionat. Baia privata are du, cada i cada spa. Camerele se bucura de vedere la mare i la piscina. Facilitaile suplimentare includ minibar, iPod docking station i o zona de relaxare.
Complexul Sensatori Sharm El Sheikh are un restaurant i un teren de tenis. Facilitaile hotelului includ personal de divertisment, un depozit de bagaje i un club pentru copii. La complex i in imprejurimi putei practica o serie de activitai, inclusiv scufundari i snorkelling.
Daca dorii sa explorai zona din jur, putei vizita golful Naama (18,8 km) i parcul naional Ras Mohammed (27,6 km). Acest complex se afla la 3 km de aeroportul internaional din Sharm El-Sheikh.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.