Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO TENERIFE

   San Miguel De Abona


Descriere

LOCALIZARE: Barcelo Tenerife 5* este unic pentru felul in care combina serviciile si facilitatile exclusive cu mostenirea naturala si culturala a locatiei sale frumoase: chiar pe malul marii si in inima unui peisaj vulcanic. Cu arhitectura si designul inspirat de formele, culorile si texturile imprejurimilor sale Hotelul se imbina cu peisajul natural. Aeroportul Tenerife Sud este la 5 km de hotel


FACILITATI HOTEL: 331 camere cu terase spatioase, 8 piscine magnifice din care 2 sunt pentru copii, lac artificial, centru SPA/Wellness cu diverse tratamente si terapii, sala de fitness, restaurant principal, terasa, lobby bar, lounge bar, receptie.


FACILITATI CAMERE: camerele deluxe au 33 mp, sunt decorate in culori calde inspirate din culorile insulei, si dispun de baie cu cada cu hidromasaj, canapea, aer conditionat, balcon/ terasa, set pentru ceai si cafea, uscator de par, conexiune la internet wireless, TV LCD, 2 paturi twin/ pat dublu, meniu de perne, seif, minibar, cana electrica, halate si papuci de baie.
Family suite au 66 mp, 2 dormitoare, 2 bai ( una din ele cada cu hidromasaj) si o terasa.
Suitele standard au 66 mp, living si dormitor, 2 bai din care o baie are cada cu hidromasaj, terasa cu hamace.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.