Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olanesti SPA MEDICAL


Descriere

Staiunea Baile Olaneti, perla a staiunilor vlcene este situata n NE Olteniei, jud.Vlcea n depresiunea Getica de la poalele Carpailor Meridionali la o distana de 18 km. de Rm. Vlcea la o altitudine de 450 m intr-o zona colinara cu paduri de foioase, avnd un climat sedativ de cruare i bogate resurse hidrominerale. Zestrea staiunii Baile Olaneti consta n mbinarea n mod armonios a mai multor factori naturali de cura, i anume: factorul climatic, relieful variat i peisagistica i factorul hidromineral.
Bioclimatul sedativ indiferent ( de cruare ) este benefic, att pentru vrstnici, ct i pentru cei cu tare organice (bolnavi).Factorul hidromineral consta n cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare i 5 sonde), acestea dnd posibilitatea tratarii la Olaneti a unei palete largi de afeciuni. Caracteristicile fizico chimice a surselor hidrominerale din staiune o da prezena hidrogenului sulfurat, atribuind acestor izvoare calitatea de ape sulfuroase mixte cu o mineralizare foarte variata: oligominerale, hipotone, izotone, hipertone, mezotermale.

Acces la Centrul Spa ( este limitat si se face pe baza de programare la sosire , conform legislatiei in vigoare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie