Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Pensiunea Hanul Simon


Descriere

Hanul Simon, o adevarata oaza de liniste si relaxare, locul unde trebuie sa popositi daca ajungeti la munte in zona Bran, locul unde va incarcati bateriile, unde va veti simti ca acasa.Situat la numai 2km de Castelul Bran, unul dintre cele mai impresionante obiective turistice si probabil cel mai cautat al tarii noastre. Inconjurat de Muntii Bucegi, cu o priveliste de-ti taie respiratia, Hanul Simon va invita sa petrecem cele mai frumoase momente. Hanul Simon are in dotare:8 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon.

* 4 camere triple formate dintr-un pat matrimonial si o canapea sau un pat de o persoana dupa caz, cu balcon.

* 1 Apartament Junior- 40 mp
- 2 dormitoare semidecomandate (se intra din una in cealalta), ambele dormitoare cu pat matrimonial
- o baie cu cabina dus
- un balcon

* 1 Apartament Senior - 100 mp
- living spatios cu 2 canapele si un balcon spatios
- 2 dormitoare decomandate cu pat matrimonial
- 2 bai mari cu cada, fiecare dormitor cu baia lui
- un dressing
Hanul are dotari de o calitate superioara, fiecare camera cat si Apartament sunt dotate si utilate modern cu cosmetice baie de calitate (sapunele, samponele, gel dus), papuci de unica folosinta, prosoape albe de o calitate superioara, lenjerie alba de calitate.


Facilitati si Servicii:
- Sala de Conferinte cu o capacitate de 50 60 de locuri, organizand astfel si Teambuildinguri si diverse intalniri de afaceri pentru firme. Ne ocupam de la A la Z de cerintele Dvs de orice fel.

- Restaurantul Hanul Simon, deschis atat pentru turistii cazati aici cat si pentru cei din exterior, restaurant ce va incanta cu cele mai gustoase preparate din Bucataria traditional Romaneasca, preparate traditionale ca la mama acasa
- Internet Wireless de foarte buna calitate, cu semnal puternic in toata locatia, atat in interior cat si in exterior
- Curte gazonata de peste 2000 mp cu loc de ralaxare si loc de joaca pentru copii.
- Masa ping pong, masa biliard, darts, diverse alte jocuri si activitati
Factori de atractie turistica in zona: Castelul Bran, Partia Zanoaga, Cetatea Rasnov, Cheile Rasnovului, Poiana Brasov, Pestera Liliecilor, Pestera Dambovicioara etc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.