Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama Sidari Hotel (Corfu)

Descriere

Descriere: Panorama Sidari este un hotel de 3 stele amplasat in mijlocul unei livezi de maslini si avand vedere la Marea Ionica. Complexul consta in 180 de camere distribuite in 12 cladiri.
Localizare: Hotelul este situat in Sidari, la 10 minute de mers pe jos de plaja din Sidari. Intr-o scurta plimbare se poate ajunge la magazine, baruri si restaurante locale. Orasul Acharavi este la 2 km, iar aeroportul din Corfu este la 35 km.
Dotari camere: Toate camerele au mobilier din lemn si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, frigider mic, fierbator electric, seif, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Panorama Sidari dispune de restaurant unde se poate lua pranzul si cina sub forma unui bufet care include mancaruri locale si internationale, bar la piscina care serveste cocktailuri exotice si mese usoare pana seara. Alte facilitati: piscina in forma neregulata unde oaspetii se pot relaxa, iar pentru turistii mai activi sala de fitness, teren de tenis, masa de ping pong. Hotelul are parcare privata.
Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://www.vhotels-group.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie