Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex MARINN cm


Descriere

Localizare: Complexul de 3 stele Marinn, format din vilele Marinn1 si Marinn 2, se afla pozitionat intr-o zona linistita din Costinesti, la aproximativ 300 metri de plaja statiunii.

Descriere: Marinn 1: 15 camere duble toate cu baie proprie, televizor; 7 camere au frigider si Marinn 2: 4 apartamente x 4 locuri, 19 camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie in camera, televizor, aer conditionat.

Camere: Fiecare camera este dotata cu TV FULL HD prin cablu, baie proprie, frigider, aer conditionat si balcon (nu toate camerele au balcon), dar exista balcoane si terase comune unde va puteti savura cafeaua in liniste si aer curat si internet wireless.

Facilitati hotel: Unitatea de cazare dispune de o bucatarie comuna utilata complet, bar, loc de servit masa, gratar, terase, receptie loc de joaca, gradina, parcare si acces gratuit la internet Wi-Fi in toata cladirea.

Masa:
Unitatea de cazare dispune de o bucatarie comuna utilata complet, bar, loc de servit masa, gratar, terase.

Puteti regasi in apropiere restaurante si terase unde puteti sa serviti masa, la circa 50 de metri de propietate. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 2 minute, chiar in fata proprietatii, iar un supermarket la circa 150 metri
Facilitati:
- parcare proprie
- apa calda non-stop
- supraveghere video
- locul de joaca pentru copii dispune de mini bucatarie cu ustensile(olicele, pahare, lingurite) pentru joaca copiilor, mingii, cos de baschet, leagan, tobogan, masute si scaune, bancute, trambulina, multe jucarii.
- internet wireless
- bar
- loc de servit masa
- terase,
- bucatarie
- gratar/barbeque
- gradina cu gazon, pomI fructiferi si coniferi, flori viu colorate

Unitatea are sistem de supraveghere video

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.