Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amira Luxury Resort and Spa


Descriere

Localizare:
Amira Luxury Resort and Spa este amplasat in Adelianos Kampos, Rethymnon la 200 metrii de plaja. Cel mai apropiat aeroport este Chania International la 41 km distanta de resort.


Facilitati:
Resortul dispune de piscina exterioara si interioara, sala de fitness, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), sala de conferinta, organizari evenimente, activitati sportive (scuba diving, windsurfing, canoe, ciclism, billiard, tenis de masa, videogames, yoga), entertainment nights, muzica live


Restaurant:
-Nisos Main Restaurant: de tip bufet serveste mic dejun si cina cu preparate culinare locale si internationale
-Almyra Restaurant: de tip a la carte serveste pranz si cina cu preparate culinare mediteraneene
-Kritamo Gourmet Restaurant: serveste cina cu preparate culinare locale si internationale


Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, minibar, WIFI, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV prin satelit, aparat de cafea, paturi double sau twin, vedere spre piscina sau mare
-Superior Double Room
-Junior Suites
-Executive Suites

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.