Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 600 metri de centrul orasului Tulcea si la 2,5 km de gara.
Descriere: Hotel City dispune de 24 de camere duble moderne, care ofera clientilor tot confortul necesar, atat pentru petrecerea unei vacante odihnitoare, cat si pentru intalnirile de afaceri.

Facilitati: Hotelul asigura oaspetilor sai servicii de cazare ultramoderne: aer conditionat, minibar, televiziune prin cablu, linie telefonica internationala, conexiune de mare viteza la internet in toate camerele si spatiile publice.


Restaurant: Meniurile sunt din bucataria internationala si cu specific romanesc. Oricare din mesele pe care le veti servi la noi sunt prilej de a descoperi rafinamentul culinar al unei bucatarii deosebite in salonul restaurant.
Bar de zi
O bautura fina poate fi savurata in ambianta intima a barului de zi a hotelului.
Excursii in Delta Dunarii


Servicii: Receptie 24 de ore, restaurant, bar, terasa, camere nefumatori, camere pentru persoane cu handicap, camere izolate fonic, camera de bagaje, camera disponibila cu facilitati anti-alergice, aer conditionat, zona pentru fumatori, semnala Wifi gratuit in tot spatiu a hotelului, sala de conferinta dotata cu aer conditionat, retro proiector, video proiector, ecran pentru proiectie, flip chart.


Punem la dispozitia clientilor nostrii excursii in Delta Dunarii!
Servicii fara egal
Oferta noastra este croita in functie de nevoile, bugetul si preferintele clientului astfel incat sa asigure solutia cea mai buna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie