Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SOL HOUSE GUADALUPE:
Situat in una dintre cele mai linistite zone ale statiunii Magalluf, hotelul si-a renovat recent spatiile comune de la parterul cladirii, piscinele si camerele. Hotelul este recunoscut de turisti pentru calitatea bucatariei traditionale si a personalului prietenos. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 50 de metri.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune

Localizare HOTEL SOL HOUSE GUADALUPE:
Hotelul este localizat la 100 de metri de plaja din Magalluf, in centrul turistic si comercial al statiunii, la 26 km de aeroport si la 20 km de port.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip, la 100 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Sol House Guadalupe dispune de un numar total de 493 camere, dotate cu aer conditionat, TV, telefon, mini-frigider, seif, acces wireless (gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL SOL HOUSE GUADALUPE:
Hotelul are numeroase facilitati pentru turisti: restaurant, snack-bar, baruri, sala de conferinte, 3 piscine exterioare, jacuzzi, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit), prosoape (cu depozit), acces intenet wireless (gratuit), birou de schimb valutar, seviciu rent-a-car, spalatorie si curatatorie (contra cost), sala de jocuri, masaj (contra cost), programe de animatie, parcare (contra cost).

Facilitati copii:
2 piscine exterioare, tobogane, loc de joaca pentru copii, miniclub.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie