Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Onix Neptun


Descriere

Dotari camere

Apartamentele de 2 camere din Club Onix- Neptun au o suprafata de aprox 42 mp impartita in doua camere: living cu bucatarie deschisa, dormitor si o baie.

Apartamentul este amenajat in stil modern, confortabil si ofera toate facilitatile necesare unui turist la Marea Neagra: - living cu canapea extensibila, fotolii, televizor, dvd player, aer conditionat, Internet, seif; bucatarie complet utilata cu plita electrica, minibar, vesela, microunde, cafetiera, masina de spalat; dormitor cu pat matrimonial, fier si masa de calcat, uscator de par; o baie cu chiuveta si cabina de dus, cealalta doar cu toaleta (WC); 2 balcoane cu uscator. De asemenea oaspetii nostri pot gasi in apartamente si prosoape si asternuturi pentru utilizarea pe perioada sederii. In toate apartamentele exista serviciu de menajera zilnica.

Toate apartamentele au terase mari amenajate cu scaune si mese. Fumatul este permis pe terasele apartamentelor.

Apartamentele de 3 camere sunt formate din doua dormitoare, o sufragerie cu bucatarie deschisa si doua bai.

In apartamente pot fi acomodate pana la 6 persoane. Apartamentele au doua dormitoare cu pat matromonial, fiecare cu baie proprie cu dus sau cada, un living in care se regaseste o bucatarie de tip open space complet echipata (cuptor cu microunde, plita electrica, frigider, chiuveta, cafetiera, toaster, vesela, ustensile de bucatarie, vesela, tacamuri si pahare etc), living spatios cu zona de relaxare si TV si o terasa mare, amenajata cu scaune si masa, ce da spre vegetatia ce inconjoara Clubul Onix.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.