Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Residence Neptun


Descriere

Profil: Confort


Situare: Club Residence este localizat pe strada Garii nr 2, Neptun, jud. Constanta. Club Residence se afla la o distant de aproximativ 500 m de Halta Neptun si aproximativ 400 m de plaja Delfinul din Neptun. Centrul statiunii Neptune este la o distanta de 10 minute de mers pe jos. Cele mai aproapiate restaurante sunt la 5 minute de mers pe jos.

Camere:In Club Residence exista 2 tipuri de apartamente :1. Apartament de doua camere format din : un dormitor cu pat matrimonial, o baie si un living cu canapea extensibila pentru 2 persoane, bucatarie deschisa si zona de luat masa si balcon
2. Apartament de 4 camere format din : 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie, un living cu bucatarie deschisa, canapea extensibila pentru 2 persoane si zona de luat masa, terasa.


Facilitati:bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie si o oala, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.