Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAMARINE Obzor


Descriere

Situat la doar 150 de metri de Marea Neagra, in Obzor, Apart Complex Aquamarine a fost construit in anul 2009 si ofera 7 studiouri, 53 de apartamente cu 1 dormitor, 3 apartamente cu 2 dormitoare.Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, o sala de fitness si o gradina cu facilitati de gratar gratuite. Este disponibila o piscina in aer liber pe 3 niveluri.
Va puteti bucura de o bautura relaxanta la barul din hol sau puteti degusta preparate bulgaresti tipice si diverse specialitati internationale in restaurantul complexului Aquamarine.
Toate unitatile au frigider, baie privata si balcon cu vedere la munti sau la mare. Unele includ o chicineta bine utilata si o zona de living separata.
Conexiunea WiFi este gratuita in zona receptiei, in hol si in restaurant, camerele beneficiaza de acces gratuit la internet prin cablu, iar proprietatea asigura parcare privata gratuita.
Centrul orasului Obzor este la 2 minute de mers cu masina, iar cea mai apropiata plaja este la 200 de metri si este accesata prin intermediul unor scari.
Statiunea plina de viata, Sunny Beach este la aproximativ 30 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.