Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Platamon Resort (PLATAMONAS)


Descriere

Descriere: Cronwell Platamon Resort este considerat a fi unul dintre cele mai bune hoteluri din statiunea Platamonas. Serviciile excelente, pozitionarea ideala si confortul oferit turistilor, fac din acest hotel alegerea ideala pentru o vacanta superba.
Tip masa: All Inclusive.
Localizare: Hotelul Cronwell Platamon este situat chiar pe plaja cu nisip fin a statiunii Platamonas, la 35 de kilometri distanta de orasul Katerini, 140 de kilometri de aeroportul din Salonic si la 110 kilometri de portul din Salonic.
Plaja: Plaja statiunii se gaseste in imediata apropiere a hotelului.
Dotari camere: Toate camerele au paturi twin sau matrimoniale, baie cu cada, aer conditionat, incalzire, TV satelit, TV LCD, telefon, frigider , uscator de par si seif.
Facilitati: Hotelul Cronwell Platamon pune la dispozitia turistilor restaurant principal, restaurant a la carte, bar, bar la piscina, bar pe plaja, snack bar, taverna, plaja privata , piscina interioara si 2 piscine exterioare, 1 piscina exterioara pentru copii, centru SPA, loc de joaca, camera de joaca, baby sitting (contra cost), internet WiFi disponibil in tot hotelul (gratuit), 1 teren de tenis de camp, teren de baschet, teren de fotbal, ping pong, biliard, volei pe plaja, minimarket, rent-a-car, room service, spalatorie, sala de conferinte moderna cu 200 de locuri si parcare spatioasa.
Facilitati copii: loc de joaca in aer liber, piscina pentru copii, baby sitting (contra cost)
Clasificare agentie: 5*
Website: www.platamonpalace.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.