Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bach Apartments se bucura de o pozitie privilegiata datorita amplasarii sale la doar 2 km de centrul orasului Sibiu, unde turistii pot descoperi un valoros patrimoniu istoric, cu monumente admirabile.

Muzeul Locomotivelor cu Aburi si Marea Sinagoga sunt aproape de Bach Apartments iar Piata Mare din Sibiu este la 2,1 km,Turnul Sfatului din Sibiu se afla la 2,5 km.

Unitatea de cazare este pe 4 nivele: parter, etajul 1, etajul 2 si etajul 3.
La parter se regasesc 4 apartamente spatioase, iar la etajul 1, etajul 2 si etajul 3 se regasesc, pe fiecare nivel, 5 apartamente cu o suprafata generoasa. Garsonierele se regasesc la etajul 1, 2 si 3, cate una pe fiecare etaj. Astfel, unitatea totalizeaza un numar de 19 apartamente si 3 garsoniere.

Descriere apartament: Suprafata: 45 mp
Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, dotat cu TV LCD Samsung, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit cu 4 scaune, bucatarie, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm, TV LCD, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil: intre 0-7 ani.
Apartamentul dispune de posibilitatea de a asigura si cazarea pentru inca 2 persoane adulte sau copii cu varste cuprinse intre 7-18 ani pe coltarul extensibil aflat in living, fapt ce presupune achitarea unor costuri suplimentare..

Descriere garsoniera: Suprafata: 34 mp
Garsoniera este compusa din bucatarie, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, TV LCD Samsung, masa de servit cu 4 scaune si un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm si TV LCD Samsung, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Acest tip de unitate de cazare este conceput si pentru persoanele cu handicap, accesul acestora la locuinta facandu-se usor si imediat, unitatea fiind dotata cu lift.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil (intre 0-7 ani).

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.