Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatia centrala a hotelului situata in interiorul centrului istoric al Sibiului, permite accesul usor la numeroasele baruri si restaurante din centrul vechi, dar este si un punct de plecare ideal pentru a explora orasul.

La cativa pasi de hotel se poatei vizita Piata Mare, Muzeul Brukenthal, Casa Artelor, Sala Thalia si intreg centrul istoric al Sibiului.Camerele confortabile, spatioase si luminoase concepute pentru a face oaspetii sa se simta ca acasa, sunt complet echipate cu facilitati moderne.

Trebuie luat in considerare ca aceasta cladire istorica, construita la sfarsitul secolului trecut, nu dispune de lift iar suitele au diferite tipologii.

Atmosfera deosebita de la Levoslav House, pastreaza pe de-o parte stilul original si accentele vremurilor in care a fost construit, dar se imbina perfect in armonia confortului modern, elegant, ce confera o personalitate aparte a acestei locatii.
Aici se poate descoperi un spatiu linistit si personalizat, in care atat pentru un om de afaceri sau un turist ce poposeste in Sibiu, oaspetii beneficiaza de conditii excelente de confort, intimitate si relaxare.

Camerele duble matrimoniale ofera spatiu generos, 35 mp.
Camerele twin dispun de doua paturi de o persoana. Suprafata camerelor este de 20 mp.
Apartamentul cu un dormitor si living este cazarea ideala pentru sejururi prelungite.
Suitele spatioase (living si dormitor), suprafata de 64 mp. Mobilierul realizat din fag masiv, armonizeaza nota de eleganta si stil al camerelor. Suitele noastre ofera o zona separata de dormitor, un living ideal pentru oaspetii care doresc un plus de confort.

Facilitatile camerelor includ: pardoseala cu mocheta, minibar, birou de lucru, seif, telefon, tv cu programe prin cablu, internet wifi, aer conditionat, incalzire prin panouri radiante. Baile sunt dotate cu oglinzi luminate, uscator de par, cabina de dus sau cada, kit de igiena si pardoseala cu marmura.
Sala de conferinta este situata la demisol, avand o configuratie variabila in functie de necesitatile evenimentului.
Aceasta dispune de o capacitate de 20 locuri putand gazdui evenimente precum: seminarii, sedinte, traininguri, lansari de produse, etc

Cazarea la proprietate se face prin proceura SELF CHECK-IN ( detaliile se transmit catre oaspete cu o zi inainte de check - in)

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.