Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand o locatie ideala in centrul istoric al orasului Sibiu, acest hotel de 4 stele este la 450 de metri de Turnul Sfatului din Sibiu, la 250 de metri de Piata Albert Huet si la 270 de metri de Piata Mare. ART Hotel ofera receptie deschisa non-stop, WiFi gratuit, restaurant, lounge comun si terasa.
Acest hotel tip boutique are camere luminoase, cu aer conditionat. Fiecare unitate de cazare are TV cu ecran plat, birou si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Pentru un plus de confort, oaspetii au la dispozitie room-service.
Localul dispune de 27 unitati de cazare spatioase. 22 de camere si 5 apartamente. Totodata dispunem de un restaurant propriu, Pablo, unde gatitul este o arta.
Restaurantul proprietatii serveste in fiecare dimineata un mic dejun tip bufet cu optiuni continentale. De asemenea, sunt disponibile diverse bauturi la barul proprietatii. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor ziare, fotocopiator si fax.
Printre punctele de atractie situate aproape de hotel se numara Piata Cibin, Podul Minciunilor si Muzeul de Istorie a Farmaciei. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Sibiu, aflat la 5 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.