Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizata la 2 pasi de Piata Mare si avand conditii excelente, pensiunea Aurelia este ideala pentru un sejur in Sibiu, fie ca turistii sosesc pentru relaxare, delegati in interes de serviciu sau cu afaceri.

Pensiunea dispune de 8 camere duble, dotate cu bai proprii, minibar si internet wireless.
Baia privata este amenajata complet fiind prevazuta cu cabina de dus sau cada incluzand articole de toaleta gratuite.
Casa Aurelia din Sibiu pune la dispozitie cazare cu WiFi gratuit si TV cu ecran plat, precum si o gradina cu terasa.

Pensiunea este situata in centrul Sibiului la 3 - 4 minute de mers pe jos de Piata Mare unde sunt cele mai multe puncte de interes turistic. Totodata pensiunea se afla in apropierea noului tribunal.

Proprietatea dispune de parcare proprie gratuita.

Pensiunea Aurelia din Sibiu pune la dispozitie cazare cu WiFi gratuit si TV cu ecran plat, precum si o gradina si o terasa. Baia privata amenajata complet este prevazuta cu dus si articole de toaleta gratuite.
Printre punctele de atractie renumite din apropierea proprietatii se numara Turnul Sfatului din Sibiu, Piata Albert Huet si Piata Mare din Sibiu. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 6 km de Pensiunea Aurelia.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie