Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURRO HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul Azurro a fost renovat in anul 2022 si ofera mese all inclusive pentru oaspetii acestuia.

Localizare: Hotelul Azurro este situat in partea de Sus al statiunii Sunny Beach la doar 50 de metri de malul marii si la 100 de metri de plaja. Unitatea de cazare este localizata langa plaja Kikki. Alte atractii pe care oaspetii le pot vizita in apropierea hotelului sunt: Cazinoul Europe, Royal Beach Mall si un parc de distractii. Hotelul este localizat in apropierea Aeroportului Burgas.

Facilitati hotel: Unitatea de cazare dispune de o piscina in aer liber, un bar langa piscina, sala de sport, biliard, fotbal de masa si bar. Hotelul ofera un restaurant all inclusive care are si o terasa cu vedere la piscina. Hotelul dispune de un alt restaurant tematic numit BBQ Azurro si ofera preparate din bucataria nationala bulgareasca dar si specialitati meditaraneene.

Dotari camere: Azurro Hotel are 193 de camere duble si 7 camere destinate familiilor. Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat, mini frigider, baie privata cu dus si balcon cu vedere la oras.

Site: https://azurrohotel.com/ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.