Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: intr-o zona linistita a statiunii Sunny Beach, la 5 - 10 minute de mers pe jos de plaja. Aeroportul International Burgas este la aproximativ 26 km distanta.

CAMERE: dotate cu doua paturi single, fotoliu, aer conditionat, televizor, WiFi, frigider, baie cu cada/dus si uscator. Majoritatea camerelor po acomoda unu sau doi oaspeti in plus - se adauga canapea. Check-in dupa ora 14.00 si check-out inainte de ora 12.00.

FACILITATI: doua piscine exterioare, una pentru adulti si alta cu tobogane pentru copii. Restaurant - buffet pentru mic dejun, pranz si cina; 2 seri/satamana se sevresc cine cu specific bulgaresc sau italian. Lobby bar si Snack & Pool Bar - bauturi cu alcool sau fara, reci sau calde. Animatie pentru copii si mini disco. Activitati sportive si de recreere - gimnastica acvatica, stretching, darts, air hockey, dansuri, volei, mini-fotbal. Parcare privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie