Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alea Hotel and Suites


Descriere

Localizare: Complexul Alea Suites se bucura de o pozitieprivilegiata pe malul marii, in localitatea Skala Prinou din nord-vestulinsulei Thassos.

Facilitati : Hotelul pune la dispozitia turistilor un centrude fitness, 2 piscine in aer liber, centru spa, acces Wi-fi , 3 restaurante si3 baruri, meniuri speciale pentru copii, piscina interioara incalzita , 2 piscine exterioare,teren de volei pe plaja, parcare gratuita, loc de joaca pentru copii.

Facilitate camere:Toate camerele sunt dotate cu aerconditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si balcon , seif, frigider. Fiecare camera este prevazuta cu dus sau cada si uscator de par.


!!!Pentru toate rezervarile ce au sejur de minim 5 nopti, incepand cu 14.07.2020 , hotelul deconteaza 30 euro/persoana din contravaloarea costului testului PCR COVID-19 ce este intrarea in Grecia pe cale terestra. Este necesara prezentarea chitantei testului!!!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.