Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FOARTE IMPORTANT!
CAMERELE DUBLE ECONOMY NU se pot rezerva in intervalul 14.07.2023 - 24.08.2023. Aceste camere NU au balcon si au vedere la strada!


Localizare: Hotelul este situat pe plaja cu nisip din statiunea Laganas, una dintre cele mai mari si mai frumoase plaje de pe insula Zakynthos (9 km lungime) cu nisip alb si ape putin adanci, preferata de familiile cu copii, dar si de broscutele caretta-caretta.
Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie 24h, aer conditionat, Wi-Fi (gratuit), plaja este cu nisip fin, sezlonguri si umbrele la plaja contra cost, 2 piscine cu apa dulce pentru adulti si 1 piscina pentru copii, restaurant, sala de conferinte, parcare.

Facilitati camere: Toate camerele hotelului au balcon/ terasa, aer conditionat (gratuit in perioada 01.07-31.08, in restul periodelor este contra cost: 3 euro/zi-se plateste local), TV, frigider (gratuitl),Wi-Fi (gratuit), seif (contra cost: 3 euro/zi, se plateste local) telefon, radio si baie cu dus.
Patutul pentru infant este gratuit si se ofera la cerere, cu confirmare inainte de check-in.

Masa: Mic dejun. Cu plata: supliment demipensiune si All Inclusive.

Important!!
Turistii care opteaza pentru pachetul ALL INCLUSIVE, beneficiaza gratuit de sezlongurile si umbrelele de la piscina. Plaja este publica, cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost ( 6 eur /zi 2 sezlonguri + umbrela ).
Turistii care achizitioneaza pachet Mic dejun si Demipensiune, vor achita pentru utilizarea sezlongurilor si a umbrelelor de la piscina, 6 euro/ set 2 persoane.

Website: www.astirhotels.gr/astir-palace-hotel

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie