Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul se bucura de o locatie superba, in una dintre cele mai cosmopolite zone ale insulei, statiunea Argassi. Acesta se afla la doar 3 km de orasul Zakynthos (capitala insulei) si la 5 minute de mers pe jos de plaja Argassi.
Facilitati hotel: piscina exterioara cu sectiune pentru copii si zona pentru sezlonguri si umbrele (prosoapele de plaja sunt gratuite), restaurant principal ce serveste preparate locale, dar si internationale, baruri, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, animatie, biliard, tenis de masa, colt internet sau internet Wi-Fi in zonele publice, parcare, receptie non-stop. Hotelul dispune si de facilitati pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii, iar accesul cu animale de companie, de talie mica, este permis, insa este necesara confirmarea anticipata.
Acesta este dintre primele hoteluri construite in statiunea Argassi. Inca din 2016 si-a inceput proiectul de reamenajari majore pentru cele mai multe dintre zonele publice si de cazare. Astfel, complexul, isi mentine statutul fiind unul dintre cele mai recomandate hoteluri pentru familii din Argassi.
Facilitati camere: 120 de camere ale complexului sunt dotate cu aer conditionat (In lunile Iulie 2022 & August 2022 este gratuit si functioneaza doar in anumite ore, orarul este disponibil la receptie. In restul perioadei, costul este de aproximativ 6 eur/ zi), seif (contra cost: 3 euro/ zi), telefon, Wi-Fi (gratuit), TV satelit, minifridge (gratuit), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par (la cerere) si balcon sau terasa mobilata. Patutul pentru infant se ofera contra cost (3 euro/ zi), la cerere, cu confirmare inainte de check-in.
In functie de tipul camerei si localizarea acesteia, vederea poate fi la piscina, gradina sau strada. Curatenia in camere este zilnica.

Masa: All Inclusive

Website: www.dianahotels.gr/en/diana-palace

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie