Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Beneficiind de o locatie centrala excelenta, hotelul Diana redefineste confortul si ofera servicii impecabile pentru a va oferi vacanta ideala.
Cu o istorie ce dateaza inca 1972 hotelul s-a facut mereu remarcat in industria hoteliera a insulei prin implementarea celor mai noi servicii pentru a atinge mereu segmentul de calitate dorita de oaspetii sai.
Recomandat atat celor ce doresc sa se destinda cat si celor ce au de imbinat afacerile cu vacanta, hotelul va asteapta cu drag pentru a va convige de serviciile si calitatea sa.

Localizare
Localizat central in piata venetiana Sf. Marcu, in imediata apropriere a binecunoscutei biserci catolice devenita un simbol al orasului Zante.
Astfel va puteti bucura in voie de toate atractiile capitalei.

Distante
- plaja : 200 m
- aeroport -> 8 km
- Laganas -> 10 km

Puncte de interes

Localizat centrul orasului Zante Town atractiile principale sunt : biserica Sf. Dionisie, Castelul venetian, Parcul National Marine, Muzeul Naval, pietele si portul.

Alte atractii:
- Laganas si insula Camino
- zona de litoral din Vassilikos
- peninsula Keri
- zona Porto Limnionas - Porto Roxa - Kampi
- plaja Navaggio

Atu-uri hotel
- piscina exterioara pe acoperis
- localizare centrala
- faclilitati pentru clientii business

Facilitati
Hotelul va pune la dispozitie piscina privata aflata la etajul 4 al cladirii oferind frumoase privelisti panoramice iar pool bar-ul va serveste delicioase cocktailuri.
La primul etaj veti descoperi un centru modern de wellness ce va invita sa va relaxati mintea si trupul in mini sala de fitness, Jacuzzi sau sauna. De asemenea si o sala de conferinta se afla la acelasi etaj.
Zona receptiei adaposteste si un lounge spatios cu TV, un bar si un colt de internet. De asemenea micul dejun de tip buffet este servit in zona special amenajata iar o sala de recreeere cu masa de billiard si bibloteca exista de asemenea.

Camere
Cele 45 de camere combina confortul si atmosfera prietenoasa oferind un spatiu de relaxare.
Renovate integral in 2002 camerele spatioase sunt mobilate cu bun gust in stil amintind de stilul art deco.

Tipuri camera
-> Dubla standard
-> Single standard

Dotari camera
Toate camerele sunt spatioase si sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, mini- bar, seif, internet wi-fi, telefon, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, masa si fier de calcat (la cerere) ,balcon mobilat .

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie