Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:: hotelul este situat in Tsilivi, intr-o zona linistita, la 20-30 minute de mers pe jos de plaja si centrul din Tsilivi si la 4 km de orasul Zakynthos, 8km pana la aeroport (aprox 20 min cu masina), statia de autobuz este in apropiere.
Facilitati hotel: restaurant, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar, snack bar, teren fotbal (5 x 5), sala de jocuri, tenis de masa, biliard, parcare, loc de joaca exterior, acces Wi-Fi in zonele publice.
Plaja este cu nisip fin, sezlonguri si umbrele pe plaja contra cost la plaja, dusuri pe plaja, transfer cu minibus la plaja.
Facilitati camere: pat matrimonial sau twin, aer conditionat (In perioada 01.06.2022 - 30.09.2022 este gratuit si functioneaza doar in anumite ore, orarul este disponibil la receptie. In restul perioadei, costul este de aproximativ 6 eur/ zi), seif (contra cost: 3 euro/ zi), balcon sau terasa, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini frigider, (gratuit), telefon (contra cost), TV satelit, prosoape de plaja (gratuit).Patutul pentru infant se ofera contra cost, la cerere, cu confirmare inainte de check-in.


Masa: All Inclusive.

Website: www.dianahotels.gr/en/filoxenia-hotel

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie