Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Beach Resort


Descriere

Localizare: Situat pe plaja de nisip din Laganas (cea mai mare de pe insula Zakynthos), complexul Mediterranean Beach asteapta sa va incante toate simturile si sa va ofere o vacanta de neuitat. Plaja cu nisip este renumita din cauza testoaselor Caretta-caretta ce aleg aceasta zona in fiecare an pentru a-si depune ouale. Centrul animat al statiunii se afla in apropiere insa din cauza localizarii ideale pe plaja, hotelul isi pastreaza doza necesara de intimitate. Aeroportul se afla la 8 km iar orasul Zante la 9 km.

Facilitati hotel: Complexul a fost proiectat pentru a reda sarmul unui sat traditional de tip mediteranean, bucurandu-si astfel oaspetii cu arhitectura sa placuta si culorile pastelate. 8 cladiri purtand nume diferite ce reprezinta cele mai importante colonii grecesti adapostesc camerele si facilitatile hotelului. Astfel va puteti relaxa la soare bucurandu-va de piscina exterioara si de piscina pt copii cu zona de sezlonguri si umbrelute (gratuite la piscina si contra cost pe plaja). Pentru a va bucura de delicioasele preparate restaurantul principal (Odyssos) si restaurantul la piscina (Syracuse) va pun la dispozitie un buffet extins si variat. Pentru a va mentine tonusul in timpul vacantei hotelul va pune la dispozitie sala de fitness complet echipata si centrul Spa (contra-cost). Accesul la internet wi-fi este gratuit si de asemenea alte facilitati va sunt puse la dispozitie precum: receptie, camera de bagaje, babysitting (la cerere), internet cafe, rent a car, rent yachting, spalatorie, parcare, sala de conferinta, billiard, tenis de masa, etc.

Facilitati camere: Toate camerele complexului sunt spatioase si cu bun gust mobilate, oferind toate facilitatile pentru a crea un spatiu intim si relaxant. Acestea sunt dotate cu balcon mobilat, aer conditionat (gratuit), telefon, internet Wi-Fi (gratuit), minibar (contra cost), frigider (gratuit) TV satelit, seif (utilizarea este gratuita, cu plata unui depozit returnabil la check-out), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, halat si papuci de baie. De asemenea prosoapele de plaja sunt incluse (este ncesara plata unui depozit returnabil la check-out)) si la cerere se poate folosi si serviciul de room-service. Tipuri de camere: Dubla Superior (suprafata de 35mp, vedere la mare sau la gradina, capacitate 2+1), Family room (vedere la mare sau la gradina, formate din 1 living + 1 dormitor, capacitate 3-4 persoane), Junior Suite, Suite.Patutul pentru infant este gratuit si se ofera la cerere, cu confirmare inainte de check-in.

Website: https://medbeach.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie