Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coreea de Sud by Arcadia Travel

Bootstrap Image Preview

COREEA DE SUD sau “Tara diminetilor linistite”

TARIF: 1665 $ + 970 EUR

CERE OFERTA AICI

De ce sa mergi cu noi in frumosul circuit al Coreei de Sud?

Pentru cultura tarii: Datorită istoriei bogate pe care aceștia o au, sud-coreeni dețin și o varietate de tradiții pe care le-au păstrat de-a lungul secolelor. Poti urmări spectacole de dans și muzică tradițională coreeană, unde localnicii vor fi îmbrăcați în costume populare autentice. Poți chiar închiria un astfel de costum tradițional - pentru o amintire de neuitat. Poți găsi în continuare cartiere tradiționale cu case în stil hanok, dar și ceainării minunate care există de zeci de ani. Un adevarat amestec între modernism și tradiționalism si, de aceea, merită explorat atunci când călătorești în Coreea de Sud.

Pentru mâncărurile delicioase

De-a lungul secolelor, sud-coreenii au creat o cultura gastronomică fascinantă și bogată, formată din mâncăruri delicioase: tocane, supe, preparate cu tăiței sau garnituri de legume. Există o mulțime de delicatese emblematice precum Bulgogi, Bibimbap sau faimosul kimchi, pe care nu trebuie să le ratezi.

Peisajele naturale o multime de situri incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO: insule spectaculoase, plantații de ceai, dar și parcuri naționale unice în lume. Insula Jeju, Parcul Oceanic Taejongdae, Plaja Haeundae sau Zona Demilitarizată Coreeană – cateva frumuseti incluse in circuitul nostru.

Inovație la maxim: arhitectura modernă, diversele gadgeturi de la firme cunoscute precum Samsung, Kia sau Hyundai

Temple și palate de o frumusete rara: Coreea de Sud este o țară fantastică, care merită descoperită de orice iubitor de călătorii. Localnicii, mâncarea, natura, moda, muzica - există ceva pentru fiecare în acesta țară, deci asigură-te că nu lipsește de pe lista ta de dorințe de călătorie. Dacă acum ești convins că dorești să te aventurezi într-un circuit cu însoțitor în Coreea de Sud, poți apela oricând la agenția noastra de turism cu experiență- Arcadia Travel Tg.Mures. Te asteptam cu drag sa te alaturi grupului nostru!

I T I N E R A R

ZIUA 1-2. 22.03.2024-23.03.2024.

Intalnire pe aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca. Imbarcare compania Turkish Airlines, decolare ora 09:30, aterizare Istanbul ora 12:20. Escala pana la ora 17:10, zbor direct aeroportul ICN Seoul aterizare in 23.03.2024, ora 08:55. Intalnire cu partenerul local la aeroportul ICN Seoul la sosirea în Coreea. Transfer la hotel, check in - zi libera

ZIUA 3. 24.03.2024. Mic dejun la hotel in Seoul

Palatul Gyeongbok/ vizionarea „Ceremoniei de schimbare a gărzii” - satul Bukchon Hanok – Insadong- Antique Street – Piața alimentară Gwangjang – Muntele Namsan calatorie cu telecabina – Zona demilitarizata- Hotel si cazare

Palatului Gyeongbokgung, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, care a păstrat multe elemente datând din perioada celor Trei Regate. În continuarea zilei vom face o plimbare pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene și vom ajunge apoi în Bukchong Hanok Village, un sat tradițional coreean cu case tipice - hanok, din perioada Joseon (1392 - 1910). Vom intra în Piaţa Namdaemun, cea mai veche piaţă tradiţională din Seoul situată lângă „Marea Poartă din Sud”, una dintre vechile porţi de acces în oraş, după care ne vom îndrepta spre Turnul din Seoul aflat pe muntele Namsan, inaugurat la data de 15 Octombrie 1980, care găzduieşte în prezent o mulţime de cafenele şi restaurante.

Zona Demilitarizată Coreeană, cea mai puternic păzită graniţă a lumii, aflată între cele două ţări, Coreea de Nord şi Coreea de Sud care se întinde de la est la vest pe o distanţă de 250 km, având o lăţime de 4 km. În timpul turului vom afla mai multe despre Războiul din Coreea în care au murit aprox. 900 mii de chinezi, 1,5 milioane de sud-coreeni şi 34 mii de americani. Vom vedea şi al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intenţia de a invada pe ascuns Coreea de Sud, tunel descoperit însă de către Coreea de Sud în anul 1978 ca urmare a unei informaţii furnizate de către un dezertor nord-coreean. Tunelul are o lungime de aprox. 1,5 km şi o adâncime de 150 m sub pământ.

ZIUA 4. 25.03.2024. Mic dejun la hotel

Check out hotel -Transfer la aeroportul Gimpo din Seoul – zbor spre Insula Jeju – intalnire cu ghidul local in Jeju la aeroport– Ecoland – Pestera Manjang – Muntele Seongsan – intoarcere la Hotel. Cazare in Jeju.

Transfer la aeroport pentru zborul care durează aprox. 1 oră către Insula Jeju, o insulă vulcanică unde peisajul este de o frumuseţe ireală, tradiţiile culturale sunt unice, iar climatul temperat este perfect. Insula Jeju este cunoscută şi sub numele de „Insula Zeilor”, singurul loc din lume care are trei certificate UNESCO, fiind recunoscut la nivel mondial ca rezervaţie naturală (din anul 2002), patrimoniu natural mondial (din anul 2007) şi parc geologic al lumii (din anul 2010). Insula reprezintă una dintre cele 7 noi minuni ale naturii, alături de Amazon (Brazilia), Halong Bay (Vietnam), Cascada Iguassu (Argentina & Brazilia), Parcul Natural Subteran „Puerto Princesa” (Filipine), Table Mountain (Africa de Sud) şi Parcul Naţional Komodo (Indonezia). Jeju se mândreşte cu cele 360 de formaţiuni vulcanice numite „oreum”, precum şi cu nenumărate peşteri de lavă. După sosire ne vom îndrepta spre Seongsan Ilchulbong, un crater vulcanic magnific care răsare din mare, denumit literar „Vârful Răsărit de soare”, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO şi Seopjikoji, de asemenea inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În continuarea zilei vom vizita Tunelul de Lavă Manjanggul, parte a Patrimoniului Mondial Natural UNESCO, unul dintre cele mai vechi și bine conservate situri naturale de acest fel din lume. De-a lungul tunelului de aprox. 1 km lungime vom admira numeroase stalagmite și stalactite precum și cea mai înaltă coloană de lavă din lume, un sanctuar pentru cercetătorii și oamenii de știință.

ZIUA 5. 26.03.2024. Mic dejun la hotel

Templul Sanbang – Dragon head seashore – Jusangjeolli – Cascada Cheonjeyeon –plimbare cu submarinul(optional)-intoarcere la Hotel si cazare in Jeju.

În această zi vom explora în continuare Insula Jeju, Cascada Cheonjiyeon, vom vedea Faleza Jusangjeoll, o formaţiune vulcanică similară cu Causeway din Irlanda de Nord

ZIUA 6. 27.03.2024. Mic dejun la hotel

Check out la hotelul din Jeju – transfer la aeroport zbor spre Busan din aeroportul Gimhae –vizitam satul Gamcheon – Gaglachi Piata de peste – Piata Gukje – BIFF cea mai veche strada si promenada pe Songdo. Piaţa de pește Jagalchi, una dintre cele mai mari din lume, unde pescarii îşi vând marfa proaspătă, iar clienţii negociază pentru un preţ cât mai bun, după care vom vizita Casa APEC, care se referă la sala de conferinţe APEC - Cooperarea Economică Asia – Pacific.

ZIUA 7. 28.03.2024. Mic dejun la hotel

Plaja Haewundae și drumeție pe insula Dongbaek (20 min) – calatorie cu trenul albastru- templul Haedong Yonggungsa – Transfer la Gyeongju – Vedere de noapte Donggung Wolji – intoarcere la Hotel si cazare.

Această zi va fi consacrată vizitării oraşului Busan, Templul Haedong Yonggungsa, situat pe coasta porțiunii de nord-est a orașului Busan. Această atracție superbă oferă turiștilor descoperirea rară a unui templu de-a lungul liniei țărmului, majoritatea templelor din Coreea fiind situate în munți. Plecare spre Gyeongju, oraș situat în provincia North Gyeongsang, fosta capitală a Regatului Antic Silla, care a guvernat mare parte a peninsulei coreene între secolele VII - IX, cunoscut şi sub denumirea de „muzeul fără ziduri”, ce găzduieşte unele dintre cele mai mari comori de artă budistă din Coreea.

ZIUA 8. 29.03.2024. Mic dejun la hotel

Satul Yangdong – Templul Bulguksa – Grota Seokgulam – Transfer la Seoul. Cazare hotel

Vom vizita satul Yangdong, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, un sat aflat într-o zonă superbă de munte, în care încă se păstrează clădirile şi obiceiurile de viaţă coreene din timpul dinastiei Joseon. Vom vizita Templul Bulguksa, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, unul dintre cele mai frumoase altare budiste ale Asiei si grota Seokguram, o grota artificiala din granit alb unde se afla statuia lui Buddha Sakyamuni care priveste spre mare, inclusa si ea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, ambele obiective fiind construite in sec. al VIII-lea de dinastia Silla, pe pantele muntelui Tohamsan.

ZIUA 9. 30.03.2024. Mic dejun la hotel in Seoul. Check out. Transfer aeroport in Seoul si intoarcerea in tara. Zbor Compania Turkish Airlines, decolare ora 10:40, aterizare Istanbul ora 16:35. Escala, imbarcare Istanbul ora 20:15, aterizare aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca, ora locala 20:55.

#Sfarsitul pachetului de servicii turistice#

TARIFUL INCLUDE:

Bilet compania Turkish Airlines CLJ-IST-ICN-IST-CLJ, 1 x bagaj de cala de 40 kg/pers

Transfer aeroport Seoul-hotel-aeroport Seoul

Cazari hoteluri 3-4* pe durata circuitului, regim de masa mic dejun

Durata turului pe zi: de la 9:00 la 19:00 (cu excepția cazului în care se specifică altfel în itinerarul de mai jos

Sunt incluse toate cheltuielile pentru ghidul turistic (mese, taxe de intrare, etc)

Ghid turistic vorbitor de engleză, șofer,

Conducator de grup din partea agentiei Arcadia Travel

* Turul cu autobuzul va avea un ghid turistic autorizat și un șofer de autobuz separat.

Vehicul privat

* Marca și modelul sau sedanul și MPV vor varia

* Toate sedan-urile sunt vehicule de 5 pasageri și toate MPV-urile sunt vehicule de 9-11 pasageri.

* Vă rugăm să rețineți că atunci când călătorim cu bagaje, putem încăpea până la 6-7 pasageri plus bagaj Mai mult de 6-7 pasageri va avea ca rezultat utilizarea unui microbuz.

*Motorina/benzina, taxele de drum și parcarea sunt acoperite într-un singur oraș. Există costuri suplimentare pentru gaz dus-întors, taxă și cazare pentru ghidul nostru turistic atunci când călătoriți în alte provincii.

Taxe de intrare/la obiectivele turistice

Bilete de avion zboruri interne (Seul la insula Jeju, insula Jeju la Busan)

Acte necesare:

- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, NU se acceptă pașapoarte temporare

- copie pașaport scanată color în format JPEG

- fotografie color tip pașaport în format JPEG

TARIFUL NU INCLUDE:

Transfer Tg.Mures-aeroport Cluj-Tg.Mures

Mese: pranzuri si cine

Asigurare medicala si/sau STORNO- nu sunt obligatorii, dar recomandate de catre agentia de turism Arcadia Travel

Baccsis pentru ghid si sofer- 5$/pers/zi

taxe de ieşire de pe aeroporturi (în cazul în care se aplică)

- taxa de viză şi procesare K-ETA (autorizația de călătorie electronică): 20 euro/pers. (se achită la agenţie)

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

1. gazul, taxele de drum și parcarea sunt acoperite în Seul. Există costuri suplimentare pentru gaz dus-întors, taxe de taxă și cazare pentru ghidul nostru turistic atunci când călătoriți în alte provincii. Dacă aceste costuri suplimentare se aplică turului dvs., costurile vor fi detaliate pe pagina 1 a acestui fișier.

2. Pentru transferurile de la aeroport în zilele fără circuit, va închiria un jumbo taxi privat sau va închiria o mașină cu șofer pentru 90 USD (serviciu de transfer de la aeroport) și 100 USD (serviciu de preluare de la aeroport). Fiecare vehicul poate găzdui 6-7 pasageri și se aplică bagaje.

3. Depozitele sunt integral rambursabile dacă turul este anulat cu un preaviz de 30 sau mai multe zile. Dacă se acordă mai puțin de 30 de zile, depozitul nu va fi rambursat. Cu toate acestea, depozitul dvs. poate fi aplicat unui tur la o dată ulterioară, fără expirare. Depozitul este transferabil și unei alte părți.

4. Soldul rămas este datorat în numerar în orice moment în timpul turului dumneavoastră. De asemenea, puteți trimite un transfer bancar înainte de sosire. Nu primim carduri de credit direct din cauza taxelor de procesare nerezonabil de mari. Acesta este motivul pentru care primim un mic depozit prin Paypal și colectăm restul în numerar. Deși taxele Paypal sunt mai rezonabile, se adună pentru tranzacții mai mari.

5. Nu stopam circuitul din cauza vremii. Turul va continua. Putem ajusta itinerariul din mers după cum este necesar din cauza vremii.

6. Ghidul dumneavoastră va face recomandări de specialitate pentru mese. Itinerariul

se poate adapta Vă rugăm să consultați ghidul dumneavoastră autorizat pentru introducere.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview