Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Cand am pornit la drum in anul 2011, am avut sufletul deschis pentru tot ce  inseamna cunoastere si schimb de experienta in lumea calatoriilor. Am ales numele agentiei “ArcadiaTravel” –pentru ca Arcadia din Peloponesse-ul din antichitate a fost privita de poeti ca locasul nevinovatiei si al fericirii. Pentru noi, insemna bucuria de a descoperi civilizatii, istorii, traditii.

Cu o imensa pasiune, am stiut ca doar calatoriile ne vor ajuta sa intelegem alte culturi si de a descoperi diversitatea in lume. Am simtit ca doar calatoriile ne pot modela si schimba.

Am inceput cu putin… in fiecare an ne-am imbunatatit portofoliul cu servicii turistice de calitate.Astazi,  Ne bucuram de parteneriate solide in peste 170 de tari, parteneriate incheiate de-a lungul anilor, cu participarea la diferite targuri internationale de turism.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii turistice diversificate, cu responsabilitate maxima si deciziile cele mai corecte, astfel incat calatoria sa fie o experienta memorabila !

Calatorind, noi cei de la Arcadia Travel, am aflat ca toate experientele ne-au ajutat sa intelegem alte culturi, si lumea in splendoarea ei. Ocolul pamantului se face in 80 de zile, dar descoperirea unui loc de pe pamant, intr-o clipa !

Continuam munca noastra prin calitatea serviciilor oferite si ne focusam pe necesitatile clientilor, creand intr-un timp real pachete de vacanta, servicii turistice proprii, ticketing, transferuri,servicii cu ghizi foarte bine pregatiti, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa beneficieze de vacante de neuitat!

Recomandam iubitorilor de calatorii cuvintele lui Augustin de Hippo: “Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc, nu pot citi decat o pagina din ea “ !

Cu Arcadia Travel, “Lumea este la un pas..distanta !”