Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Barcelona

Bootstrap Image Preview

Barcelona

„Capitala Cataloniei este fara indoiala un oras mediteranean, nu doar datorita locatiei sale ci mai ales datorita istoriei, traditiilor si influentelor culturale. Atestarea documentara despre existenta orasului dateaza inca din secolul al doilea I.Ch. cand pe teritoriul actualului oras a fost infiintata o colonie romana si a devenit ulterior orasul de resedinta al contilor de Barcelona. Dupa unirea cu Regatul Aragon, a devenit unul din cele mai importante orase ale Coroanei de Aragon. Asediat de mai multe ori de-a lungul istoriei sale, Barcelona de astazi este o importanta destinatie turistica si centru artistic datorita mostenirii sale cuturale deosebite. In mod special sunt cunoscute creatiile arhitecturale ale lui Antoni Gaudi, opere ce au fost introduse in patrimoniul universal UNESCO. Orasul este cunoscut si datorita organizarii Jocurilor Olimpice de vara din 1992.

CERE OFERTA AICI

Perioada 03.03.2022 - 06.03.2022, 3 nopti

Tarif: de la * 355 euro/pers

*Pachetul include:

• bilet avion round trip, CLJ-BCN-CLJ , 1 x bagaj mana gratuit 40 x 30 x 20 cm, 1 x bagaj 10 kg - 55 x 40 x 23 cm/ pers

• Cazare la hotel 3*** zona Las Ramblas sau apropiat-

regim de masa mic dejun

**NU include:

• Transfer Tg.Mures-Cluj-Tg.Mures

• Transfer aeroport Barcelona- hotel – aeroport Barcelona-metrou

• taxa oras – se achita la receptia hotelului – aprox. 2 euro/pers/noapte

• Asigurarea medicala si/sau Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul) - recomandate de catre agentia de turism!

• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

*TARIFELE POT FI MODIFICATE IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR LA AVION si DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR LA UNITATEA DE CAZARE !

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview