Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Japonia by Arcadia Travel

Bootstrap Image Preview

ENIGMATICA SI FERMECĂTOAREA JAPONIE (8 ZILE /7 NOPTI)

Perioada 07.10.2024-15.10.2024

TARIF: *de la 3645 EURO/PAX

Grup minim 10 persoane !

SOLICITA OFERTA AICI

Japonia se numește oficial Nippon-koku, occidentalii o numesc Japan , dar numele de Țara Soarelui Răsare este cel mai potrivit datorita legendei, ca, Japonia a fost creată de către Zei, care au înfipt o sabie în ocean, la scoaterea ei formându-se patru picături ce au devenit insulele principale, precum și o multitudine de insule mici (peste 6.000). Tărâmul acesta fermecator și enigmatic este localizat în Asia de Est, în Nordul Oceanului Pacific, fiind format din patru insule importante, ce reprezintă 95 la sută din teritoriul Japoniei: Honsu, Hokkaido, Kyushu și Shikoku, restul fiind reprezentat de foarte multe insulițe. Populația este cca.122 de milioane.

ITINERAR

ZIUA 1 – 08 OCT 24- SOSIRE TOKYO

Intalnire pe aeroportul din Cluj Napoca cu reprezentantul agentiei de turism Arcadia Travel, ora 07.00. Formalitati de imbarcare in aeroport. Decolare spre Tokyo- via Istanbul.

Perioada: 07.10.2024 – 15.10.2024

07.10.2024

CLJ 09.20–11.05 IST Stop time: 04.45 hrs

IST 15.50 -08.55 NRT +1 ( 08.10.2024)

Intalnire la aeroportul din Tokyo cu partenerul nostru, transfer la hotel si check in. Timp liber. Cazare la hotel 3* in Tokyo.

Distanta si orar:

Narita International Airport (NRT) to Tokyo City (95 km): 1 hr 30 mins

Haneda International Airport (HND) to Tokyo City (25 km): 50 mins

Masa: NU

Include: ghid, transfer privat aeroport-hotel

Cazare: Hotel 3*: Shinjuku Washington hotel – ROH Twin room sau Similar

ZIUA 2 – 09 OCT 24- TOKYO- TUR ORAS CU ( MIC DEJUN SI PRANZ)

Mic dejun la hotel. Astăzi ne vom îmbarca cu microbuz/autocarul privat pentru a descoperi agitația din Tokyo. Începeți turul cu Asakusa, pentru o vizită la renumitul Sensoji! Templul colorat și popular a fost finalizat în 645, făcându-l cel mai vechi templu din Tokyo. Plimbați-vă de-a lungul străzii comerciale Nakamise din apropiere, unde se vând suveniruri tipice japoneze și diverse gustări tradiționale! Mai târziu, călătoriți la Tokyo Tower, unul dintre cele mai înalte și mai distinctive zgârie-nori din Tokyo pentru o vedere panoramică de la Observator.

Apoi vom vizita Akihabara, mecca anime și manga a tinerilor. Această destinație este recomandată și iubitorilor de gadgeturi electronice. Călătoriți spre Ginza, cartierul are o multitudine de clădiri uimitoare de magazine de lux, buticuri, galerii de artă, restaurante, cluburi de noapte și cafenele. În continuare, vom vizita magnificul Altar Meiji, un altar Shinto dedicat împăratului Meiji. Altarul este aglomerat în prima zi a anului din cauza hatsumode (primele rugăciuni). În restul anului, dacă aveți noroc, puteți asista la procesiunea solemnă a nunților Shinto. Destinația noastră finală este Shibuya, unul dintre cele mai extravagante cartiere din Tokyo, aglomerat de cumpărături, restaurante și cluburi de noapte care atrag un roi de vizitatori în fiecare zi. Bucurați-vă de atmosfera aglomerată de la Shibuya Scramble Crossing, demn de fotografiat. Întoarcere la hotel. Timp liber la dispoziția dumneavoastră. Cazare în Tokyo

Masa: mic dejun si pranz

Include: ghid vorbitor lb.engleza, microbuz/autocar privat, pranz, intrarile la obiectivele mentionate

Cazare: Hotel 3*: Shinjuku Washington hotel – ROH Twin room sau Similar

ZIUA 3 – 10 OCT 24: TOKYO- HAKONE- CU TRANSPORT PUBLIC SI GHID ( MIC DEJUN SI CINA)

Mic dejun la hotel , check out si mergem la gara Shinjuku pentru a lua trenul spre Hakone. Din gara Shinjuku puteți folosi Hakone Pass gratuit în 02 zile pentru a descoperi Hakone cu ghid vorbitor de engleză.

De la Shinjuku - Tokyo, ne vom îmbarca în tren pentru a vizita emblematicul Munte Fuji cu o călătorie cu telecabina stația a 5-a a liniei Subaru a Muntelui Fuji, la o altitudine de 2.300 de metri. Este cea mai populară dintre cele patru a 5-a stație de pe Muntele Fuji și cea mai bine dezvoltată și cel mai ușor de accesat cu transportul public din Tokyo. Stația a 5-a Fuji Subaru Line este accesibilă aproape tot timpul anului, dacă condițiile de zăpadă o permit și este un loc popular pentru vizitarea obiectivelor turistice chiar și în afara sezonului de alpinism.

Apoi vom vizita Hakone și ne vom bucura de o croazieră pe Lacul Ashi. Astăzi, lacul cu Muntele Fuji în fundal este simbolul Hakone. Malurile lacului sunt în mare parte nedezvoltate, cu excepția orașelor mici din est și nord și a câtorva hoteluri de pe malul lacului. Apoi, porniți într-o plimbare pe telecabina Komagatake, oferind vederi minunate ale Parcului Național Hakone din jur.

Cazare în Hakone.

Masa: mic dejun si cina

Include: Hakone Free pass pentru 02 zile de la statia Shinjuku, transport public, ghid vorbitor de lb.engleza

Cazare: 3* ryokan: Tonosawa Ichinoyu Shinkan, shared room, demipensiune sau similar

ZIUA 4 -11 OCT 24: HAKONE- KYOTO – TREN (MIC DEJUN)

Mic dejun la hotel. Ne indreptam spre gara pentru trenul spre Kyoto. Cazare hotel in Kyoto.

Masa: mic dejun

Include: Bilet tren Hakone - Kyoto, ghid vorbitor de lb.engleza

Cazare: 3* hotel: Urban Hotel Kyoto-Nijo Premium, shared twin room, sau Similar

ZIUA 5 -12 OCT 24: KYOTO – NARA - CITY TOUR (MIC DEJUN SI PRANZ)

Mic dejun la hotel. Prima noastră destinație este Castelul Nijo, unde clădirile palatului sunt, probabil, cele mai bune exemple supraviețuitoare ale arhitecturii palatului castelului din epoca feudală a Japoniei, iar Castelul Nijo a fost desemnat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 1994.

În continuare, vom vizita Templul Kinkaku-ji, un templu Zen din nordul Kyoto, ale cărui două etaje superioare sunt complet acoperite cu foiță de aur. Luni (inclusiv marțea dacă luni sunt sărbători naționale), vom vizita în schimb Altarul Kitano Tenmangu. Altarul este unul dintre cele mai importante dintre câteva sute de altare din Japonia care sunt dedicate lui Sugawara Michizane, un savant și politician care a fost exilat pe nedrept de rivalii săi politici.

Mai târziu, călătoriți la Palatul Imperial Kyoto, unde a fost reședința familiei imperiale a Japoniei până în 1868, când împăratul și capitala au fost mutate de la Kyoto la Tokyo.

După prânz, ne vom transfera de la Kyoto la Nara, prima capitală permanentă a Japoniei înființată în anul 710. Vizitați Templul Todaiji, unul dintre cele mai faimoase și semnificative temple din Japonia și un reper din Nara. Până de curând, sala principală a lui Todaiji, Daibutsuden (Sala Marelui Buddha), deținea recordul ca cea mai mare clădire din lemn din lume.

Mai târziu, vizitarea obiectivelor turistice la Parcul Nara, care găzduiește sute de căprioare care se plimbă liber. Biscuiți pentru căprioare sunt de vânzare în jurul parcului, iar unele căprioare au învățat să se încline în fața vizitatorilor pentru a cere să fie hrănite. Bucură-te de timpul tău jucându-te cu cerbii prietenoși înainte de a vizita Kasuga Taisha, cel mai celebru altar din Nara. A fost înființat în același timp cu capitala și este dedicată zeității responsabile cu protecția orașului.

La sfârșitul zilei de astăzi vom vizita un magazin local de cadouri numit Nara Nagomikan, unde vă puteți bucura de cumpărături înainte de a ne întoarce la hotel.

Mese: mic dejun si pranz

Include: ghid vorbitor de lb.engleza, transport privat, intrarile la obiectivele turistice mentionate, pranz

Cazare: 3* hotel: Urban Hotel Kyoto-Nijo Premium, shared twin room, sau Similar

ZIUA 6 -13 OCT 24: KYOTO – HIROSHIMA- CITY TOUR (MIC DEJUN)

Mic dejun la hotel si check out. Plecam pentru imbarcare trenul spre Hiroshima

La sosirea în Hiroshima, șoferul nostru vă va prelua de la gară și apoi vom începe turul orașului Hiroshima.

Faceți turul nostru de jumătate de zi în Hiroshima - un oraș făcut celebru în întreaga lume după cel de-al Doilea Război Mondial pentru a vedea atracțiile turistice majore. Mai întâi, vizitați Parcul Păcii, minunându-vă de Domul Bombei Atomice și vizitați Muzeul Memorial al Păcii din Hiroshima. În ciuda istoriei sfâșietoare, mesajul de pace și speranță al orașului rămâne puternic, mai ales în cultura sa urbană vibrantă și modernă. Plimbați-vă prin oraș pentru a vedea direct atmosfera relaxată, bulevardele largi, galeriile, varietatea de mâncăruri și localnicii primitori pentru care Hiroshima este cunoscută. Profitați de ocazie pentru a încerca Okonomiyaki clasic în stil Hiroshima, sau gustări locale și Tsukemen picante care îi vor încânta pe iubitorii de ramen (pe propriile cheltuieli)

La sfârșitul turului, vizităm Turnul Orizuru recent deschis pentru a vedea orașul, munții din jur și până la insulele Mării Interioare Seto și apoi înapoi la hotel. Cazare în Hiroshima.

Mese: mic dejun

Include: ghid vorbitor lb.engleza, bilet de tren Kyoto- Hiroshima, transport privat pentru tur de o jumatate de zi , tur in Hiroshima, intrari libere la obiectivele mentionate

Cazare: 3* hotel: Hiroshima Tokyu REI, shared twin room, sau Similar

ZIUA 7 -14 OCT 24: HIROSHIMA- OSAKA- O JUMATATE DE ZI CITY TUR (MIC DEJUN)

Mic dejun la hotel si check out. Apoi vom calatori cu trenul spre Osaka

La sosirea în Osaka, șoferul nostru vă va prelua de la gară și vom începe turul orașului Osaka.

Osaka este renumită pentru arhitectura modernă, viața de noapte plină de viață și mâncarea stradală copioasă. Cu siguranță o destinație de vizitat obligatoriu!

Primul nostru loc de vizitare a obiectivelor turistice este emblematicul Castel Osaka. Castelul a fost construit în 1583 de Toyotomi Hideyoshi, un samurai și daimyō renumit din perioada Sengoku târzie. Cu toate acestea, după moartea lui Hideyoshi, castelul a fost atacat și distrus. Castelul Osaka a fost reconstruit de Tokugawa Hidetada în anii 1620, dar turnul său principal al castelului a fost ars în 1665. Abia în 1931, construcția actuală din beton armat a fost restaurată.

După aceea, călătoriți la Kuromon Market, o piață publică acoperită care se întinde pe aproximativ 600 de metri paralel cu strada Sakaisujidori din zona Minami din Osaka. Piața datează din perioada Edo, iar astăzi piața este o destinație populară pentru a te plimba, a face cumpărături și a savura mâncăruri stradale. Bucurați-vă de mers pe jos și de mâncat fructe de mare la grătar, fructe de sezon și takoyaki de bază pentru mâncarea stradală înainte de a ajunge la Dotonbori.

Dotonbori este una dintre cele mai populare destinații turistice din Osaka. Strada merge paralel cu canalul Dotonbori. O destinație iluminată cu neon, cu tone de semne mecanizate, inclusiv faimosul semn Glico Running Man și semnul cu crab Kani Doraku. Apoi ne vom întoarce la hotel. Cazare în Osaka

Mese: mic dejun

Include: ghid vorbitor de lb.engleza, bilet de tren Hiroshima- Osaka, transport privat pentru o jumatate de zi city tour in Osaka, intrari libere la obiectivele mentionate

Cazare: 3* hotel: Sunroute Osaka Namba, shared twin room, sau Similar

ZIUA 8 -15 OCT 24: OSAKA- ROMANIA (MIC DEJUN)

Mic dejun la hotel, check out. Zi liberă, transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara.

Mese: mic dejun

Include: ghid vorbitor de lb.engleza, transfer aeroport

15.10.2024

KIX 21.50– 05.00 IST +1 (16.10.2024) Stop time: 02.00 hrs

IST 07.00 -08.30 CLJ

TARIFUL INCLUDE

 Bilet avion CLJ – IST – NRT – KIX – IST – CLJ, 1 x bagaj cala 20K/pers + bagaj mana 7 K/pers

 Cazari hoteluri 3*

 Check-in time is 3.00 PM and check-out time is 11.00 AM. Early sau late service cost suplimentar

 Mese-conform celor specficate in program

 Transferuri

- Privat -la sosire si plecare- aeroport-hotel-

- Transport Public mentionate in program /zile

 Ghid vorbitor lb.engleza la fiecare tur/oras

 Taxe și permise de vizitare a obiectivelor turistice insotiti de ghid

 Taxe de serviciu si guvernamentale

 Hakone free Pass pentru 02 zile din Shinjuku station

 Bilete de tren: Hakone- Kyoto, Kyoto- Hiroshima, Hiroshima- Osaka

 Transfer bagaje pe tot parcursul călătoriei (o persoană / un bagaj)

TARIFUL NU INCLUDE

 Transfer Tg.Mures- Cluj Napoca – Tg. Mures

 Taxa de VISA- daca este cazul

 Tururi optionale: Ceremonia ceaiului, Samurai Kembu Show, Cartierul Geishelor Gion in Kyoto

 Check-in devreme și/sau târziu la hotel, dacă nu se specifică altfel

 Baccsis pentru personalul hotelului/restaurantului, hamalilor, ghizilor/soferilor locali și Tour Leader

 Alte mese nespecificate in itinerar

 Bauturi, nespecificate

 Cheltuieli personale

 Serviciu de expediere bagaje

 Asigurare medicala si/sau STORNO

 Altele nementionate in program

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview