Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Sicilia

Bootstrap Image Preview

Sicilia

Un buchet de bijuterii din inima Mediteranei: SICILIA

Pentru poziția sa centrală în Marea Mediterană, mărimea sa remarcabilă și teritoriul său fertil, Sicilia a fost întotdeauna cea mai bună destinație pentru acei oameni care, după ce au aterizat pe malurile sale, s-au stabilit acolo și au rămas aici. Acestea sunt motivele pentru care Sicilia nu și-a pierdut niciodată atracția și interesul și pentru care este un loc de vizitat și de experiență în toate aspectele sale, de la cele mai faimoase până la cele mai puțin cunoscute și previzibile.

Vizitarea Siciliei este varietatea coastelor sale, care în unele locuri constau dintr-o piatră vulcanică dură, de diferite forme, în altele de o piatră albă exotică, în altele de nisip moale și fin de culori umbrite sau de pietricele bogat colorate; coaste care aici și acolo apar decorate cu insule de diferite dimensiuni, dar întotdeauna de frumusețe antică.

Perioada 10.04.2022 - 14.04.2022, 4 nopti

Tarif: de la * 299 euro/pers

CERE OFERTA AICI

*Pachetul include:

• 2 x bilet de avion round trip, CLJ-CTA-CLJ , 1 x bagaj mana gratuit 40 x 30 x 20 cm, 1xbagaj Wizz priority greutate 10 kg cu dimensiunile de 55x40x23 cm

• Cazare la hotel 3*- regim de masa mic dejun

• Transfer aeroport Catania-hotel-aeroport Catania

**NU include:

• Transfer Tg.Mures-Cluj-Tg.Mures

• taxa oras – se achita la receptia hotelului – aprox. 2 euro/pers/noapte

• Asigurarea medicala si/sau Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul) - recomandate de catre agentia de turism!

• Intrarile la obiectivele turistice,

• Excursiile optionale: Catania-Siracusa, Catania-Muntele Etna, Catania-Agrigento

*TARIFELE POT FI MODIFICATE IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR LA AVION si DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR DE CAZARE !

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview